KP says

D-A-D @ Forbrændingen, Albertslund, 2014-02-27 [Concert Review]

D-A-D - Forbrændingen, Albertslund - 2014-02-27

Thankey schön for a noche overmuch for fedest. Vores yndlingsorkester smadrede lortet og folk i D-A-lbertslun-D var så glade og tilfredse, at de lod jernrørene blive liggende hjemme hos Jason. Der var åbenbart tidligere på denne tour fremsat klager - fra åbenlyst ukyndige folk - over at Disneyland efter mørkets frembrud tillader sig at spille "mærkelige" ikke-hits??? Yeah, you kill yourself for peanuts? Fuck nu af!

For nu at summere det i få ord: For fanden i helvede, Danmark !!!!!! Det er FOR FEDT!

Sætlisten har været ret konstant på denne tour, men i aften røg "Evil Twin" ud til venstre og ind fra højre kom "Bad Craziness". Det er dog på en måde irrelevant. For man kan se på "drengene" (det er vel ret beset kun Laust på sin 12 meter høje pidestal, som stadig er en dreng), at de fucking nyder det, som Molly-dyret stadig nyder at blive malket af en liderlig redneck cowpunker-bonde.

For mit eget vedkommende var det ultimative højdepunkt endelig at høre min yndlingssang "Money Always Takes the Place of Life" live. Det var smukt som et forhenværende Ungdomshus på Jagtvej. Tak af hjertet for at høre denne perle med hovedet inde i Cobbers guitar.

Hvis man så lige medregner smadre-kongen-af-amok-numre "Ill Will" blandt los encores, så endte man med at stor-smile fra "It's After Dark" til lige netop nu. Smilet sidder fast. Det kan ikke vaskes af. Vi ses i Grå Hal i næste uge. I behøver ikke at ændre et komma. Alt er allerede helt perfekt.

Ps. tak til de fans jeg mødte i den "lange" 5 personers-kø lidt i 19 - Og tak til baren. Det er sgu da alt for sjældent, at man oplever sådan en positiv stemning som på Forbrændingen i går. I sandhed "Simpatico".


Rating: 6

Band: D-A-D

Venue: Forbrændingen, Albertslund, Copenhagen, DK

Concert Date: 2014-02-27


Setlist:

Instrumental (Rin Tin Tin), Riskin' It All, Ride My Train, Overmuch, Jackie O', Cloudy Hours, Nineteenhundredandyesterday, Call of the Wild / Jonnie / Call of the Wild, Monster Philosophy / Trucker [Mash-up aka MonsterTrucker], Lawrence of Suburbia, Money Always Takes the Place of Life, Empty Heads, Little Addict, Reconstrucdead, Everything Glows, I Want What She's Got.

Encore:

Counting the Cattle, Ill Will, Simpatico, Bad Craziness, I Won't Cut My Hair, It's After Dark.


Ticket Price (DKK): 355

Ticket Provider: Billetboxen


Content Type: Concert Review

Language: DK

Updated: 2014-02-28 14:05

Created: 2014-02-28 04:14

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙