KP says

Copenhell '16 - KP's early comment #1 [Music Comment]

Copenhell '16 - KP's early comment #1

Copenhell '16

har et forbandet godt line-up efterhånden. Fuck nymodens hipster metalheads, som kun kan høre obskure metal-undergenrer og ukendte wannabees, som ikke kunne spille et 2 personers telt op på Tønder festival, selvom der var fri bar. Heldigvis får vi istedet:

Alice Cooper, Abbath, Black Sabbath, King Diamond.

Alice Coopers stemme kan være on/off, men når den er on, så er det absurd godt. Bandet er pisse tight og skide rock'n'roll. Og ser vi bort fra de afskyelige "Bon Jovi år" 1986-91, så har Alice en usandsynlig liste af guderock fra 1971 og frem, som burde lukke røven på enhver. Plus halshugninger, hængninger, knivstik, babydrab og en masse andet pis, som vi alle elsker at onanere til.

Abbath er tilbage på Copenhell. Immortals koncert i 2012 blev udnævnt til den måske bedste metal-koncert på dansk jord nogensinde af undertegnede. Jeg står ved de ord. Det smerter mit iskolde hjerte, at Immortal er splittet, men efter først en lorte-koncert (London '16), og siden en temmelig god koncert (Amager '16), og en superfed plade, så er jeg ret sikker på, at Abbath styrer dét lort. Metal-pandas unite! Ravendark is here!

Black Sabbath var rigtigt fede på Roskilde i 1998. De kunne rent faktisk spille, og Ozzy kunne endda synge nogenlunde dengang. En del år senere i 2005, var det helt godnat. Jeg ved godt, at visse anmeldere var uenige med mig, og de talte om Jebus' genkomst. Men sandheden er, at anmelderne var pisse-stive, og Ozzy var rent lort, og bandet var direkte lallende - i bedste fald. Tør man håbe på, at Ozzy stiller træskoene på "Helviti" i år? Det vil i så fald blive svært mindeværdigt. Too soon? :)

King Diamond kom efter en anseelig venten tilbage til DK og dermed Copenhell i 2013. Det var faktisk temmelig godt. Ikke så godt som det meste af "Abigail" albummet opført i intime rammer på Amager Bio i 2006 - inden der gik inflation i at hele pøblen skulle rende til koncerter for at vise sig selv frem - men dog rigeligt godt. Der er altså håb for, at Satan's lorteunge bliver genfødt på Copenhell 2016. Det kan man ikke have noget imod! Måske da lige fordi det formentlig udelukker en Mercyful Fate gig samme sted? Øv for det.

Er der alligevel lidt lort i skideskuret og direkte tyndskid i bægeret med malurt? Svaret er ja. I den grad. Hvorfor bruge penge på, at booke de afdankede homo-tyskere fra Scorpions, hvor alle, der har set dem i senere år, siger at snotspaden i front ikke længere har een eneste tone i livet? Han var ulidelig at høre på i 80erne, nu er han så bare uliderlig i sit læderkorset. Jeg skal noget andet den dag, den scene, de timer, whatever. Heldigvis har Kiss aflyst deres tour, og Mötley Crüe er fucked af indtil deres næste "we-need-money-again" genopstandelse. Accept, ja tak. Scorpions, pis nu bare af.

Ses til sommer. Husk at være glade og at hade Scorpions! Hej hej.


Content Type: Music Comment

Language: DK

Updated: 2016-02-05 21:58

Created: 2016-02-05 20:19

An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙